Recensies

Ursula Haar

Super vrouw die echt weet waar ze over spreekt.
Top coach voor groot en klein. 


Danny Smits

 

Uitstekende begeleiding gehad van Patricia. Bijzonder om te ervaren. Fijne en warme persoonlijkheid.


Yvonne

Zeker een aanrader heel betrokken en bekwaam


Marja

Hoi Patricia, 

 

Alles goed?

Ik wil je graag teruggeven wat ik de laatste weken ervaren heb na de sessie.

Ik heb enkele dagen flink last van hoofdpijn gehad.

Toen ik naar huis reed, heb ik een soort van afscheid van mijn zoon en kleinkinderen genomen. Ik heb tegen mijzelf gezegd dat ik doorga met mijn leven maar dat ik er wel altijd voor ze zal zijn wanneer de tijd ooit komt.

 

Het lijkt of ik meer energie heb gekregen. Meer zin om leuke dingen te doen en af te spreken.

Di weekend zitten we vol met  afspraken. Ik kan mij de tijd niet heugen dat dit zo was.

 

Toen ik Douwe zo zielig in het weiland zag staan, heeft mij dat de ogen geopend en was behoorlijk confronterend. Dat wil ik niet meer.

 

 

Nogmaals dank voor de bijzondere sessie.


Plonie van Marwijk Slingerland

een geweldige bijzondere ervaring gehad...Patricia je bent een ontzettende lieve schat die haar vak meer dan goed verstaat...de uitleg...her gesprek...en de tijdlijn...onvoorstelbaar wat ik ineens  een begrip van veel dingen kreeg...op naar de Andere sessies...Dit gaat mij zeker helpen...thanks en dikke knuffel van mij 😁❤Plonie


Ellen van Erp

 

Vandaag een eerste therapie sessie gehad met Patricia. Wat een fantastische ervaring met het paard, de pony en de geit erbij. Heel bijzonder om te zien hoe deze beestjes reageren op je. Ze voelen feilloos aan of je nog iets achterhoud want ze beginnen letterlijk te graven en te rommelen.

 

Patricia voelt je goed aan en stelt de juiste vragen zodat je inzicht krijgt. Ik heb echt het gevoel dat ik haar alles kan vertellen en dat ze nooit zal oordelen. Ik kan deze therapie bij Patricia iedereen aanraden!


Sabrina van Haaren

Prachtig mens die zich zelf ook kwetsbaar durft op te stellen. Weet uit eigen ervaring hoe frustrerend het kan zijn wanneer je ergens in vastloopt. Legt de focus op hoe wél en niet op wat er allemaal niet lukt. Kortom een kindercoach waarin ik alle vertrouwen heb. Daarnaast kan Flow nog zoveel meer toevoegen aan sessies omdat kinderen nu eenmaal houden van de onbevangen en oprechte liefde en vertrouwen van een hond, net zoals zij dat eigenlijk ook hebben maar soms niet op de juiste manier kunnen tonen. Patries je bent een topper en ik hoop dat je nog veel ouders en kinderen mag gaan helpen bij het vinden van hun eigen mooie en unieke pad ❤


Chessarina Spaninks

 

Zoooooo! ❤ 🥰 Wat een geweldige middag heb ik gehad.

Even long story short.. of short story long 🙈🤣:

Wesley, mijn moeder en mijn oma waren vorig jaar bij de kalender lancering van Het Lipoedeem project. Ze vinden het vreselijk om in de aandacht te staan maar steunen mij met alles wat ik doe. (oke bijna alles 😉 ). Wat ik niet wist is dat ze ook lootjes hadden gekocht voor de loterij, daar kwam ik achter toen ik zelf de lootjes aan het trekken was. Wesley duwde mijn moeder naar voren en mijn moeder vervolgens Wesley weer hahaha. Ze wilde beide hun gewonnen prijs niet ophalen 🙈 en toen ik dat in de gaten had zei ik ook nog eens door de microfoon 'Ohh schat wat leuk dat jij een paarden therapie sessie hebt gewonnen... echt iets voor jou' 🙈🤣.

Ze gaven mij de therapie sessie cadeau en die had ik vandaag!  Bij Robin's Flow Coaching samen met Patricia en Douwe🐴 Belle🐴 en Hanneke🐐. Ik heb het enorm gezellig gehad.. met een lach en een traan en veel inzicht.... Echt super. Lieve Patricia Vermeer super bedankt voor deze geweldige dag, je mooie woorden en hulp. en natuurlijk bedankt voor het sponsoren van deze geweldige sessie! Aanrader ❤ !!!


Wendy

Wauw wat stel jij kindjes snel op hun gemak. Zonder dat ze het in de gaten hebben kom jij in een gesprek al spelenderwijs al veel te weten. Op een fijne manier. Mijn complimenten.  Je bent super met kinderen. 


Maaike Vosters

In een idealistische, groene omgeving werd ik ontvangen door Patricia, haar paard, shetlander en geit. Een mooi stel! 

Een gemoedelijke kennismaking waarin ik me lekker voelde en me open durfde te stellen. Stap voor stap zijn we terug gegaan en stap voor stap heb ik mogen ervaren. Het stil staan bij gebeurtenissen in mijn leven, heeft me weer een stuk bewuster gemaakt. Ook heeft dit weer processen in gang gezet, waardoor ik dingen aangegaan ben. 

Die ik anders lekker "daar" had laten zitten 😉 

De afsluiting met een kaartje wat echt precies op dat moment perfect was maakte het plaatje echt compleet.

Dank je wel Patricia Vermeer voor deze mooie beleving. 

Ik neem hem mee!🦋


Sabine van de Loo-van de Ven


Super coach!! Voor ons ben je een topper!!


Gertina Bakker

Ik mocht een coachingssessie met de paarden mee maken. 

 

Wauw, dit was heel bijzonder! Mede door de betrokkenheid en deskundigheid van Patricia heb ik weer nieuwe inzichten gekregen. En wat doet ze het op een liefdevolle manier. Ook heel waardevol en mooi om te mogen ervaren welke rol de paarden er in spelen. Echt een dikke vette aanrader!


Winnares kerstactie 2020

Ik werd warm ontvangen door jou ( ondanks de kou ). We begonnen gelijk te praten en het voelde goed. Jij liet mij praten en jij ging hier goed op in. Mijn emotie zit hoog en dat heb jij gemerkt 😊.

 

 Het inzicht wat jij mij geeft is inderdaad zelf tot actie komen en mezelf niet omlaag praten. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik wil dat iedereen tevreden is. 

 

Er zijn factoren in mijn leven  die veel bepalen in hoe ik mezelf voel en wat ik doe. Hierin moet verandering komen dat weet ik. Ik ga, zoals jij zei een papier maken met wie ik ben. Ik breng het de volgende keer mee.

 Ik heb er met mijn man over gepraat en die begreep het ook wat ik voelde en wat jij bedoelde.

 

 Fijne avond nog en tot de volgende keer. 

 Lid van beroepsvereniging VBAG

 

 

 

 

 

                     Geregistreerd bij de RBCZ

 

 

 

 

 

              Lid van Vereniging Paarden                 Coaching Nederland


De meeste foto's op deze site zijn gemaakt door  Jeroen Maas Fotografie  en   Lovana Fotografie