Handig om te weten


Locatie

Ik werk op mijn thuislocatie in Sint-Oedenrode aan de rand van de Vresselse Bossen. Een heerlijke plek om te zijn waar rust heerst en je volledig jezelf kunt en mag zijn. 

Daarnaast is het mogelijk dat ik bij jou en je eigen paard kom voor een sessie.
Wil je een afspraak plannen met mij en de paarden geef dan duidelijk door op welke locatie je wenst af te spreken.


Kosten
De prijs van een sessie bedraagt €95,00 en duurt 1 tot 1,5 uur.  De sessies vinden gemiddeld om de 2 weken plaats. 
Zijn de kosten lastig voor je en wil je wel graag hulp en ondersteuning? Neem dan contact met me op om samen te kijken naar andere opties. Enkele daarvan staan hieronder:

Vergoeding
Er zijn een aantal mogelijke opties wat vergoeding betreft: 

  Ik ben bij beroepsvereniging BATC aangesloten waardoor er een mogelijkheid is voor een gedeeltelijke vergoeding vanuit het aanvullende pakket bij je zorgverzekeraar. Vraag het goed na bij je zorgverzekeraar of mijn beroepsvereniging geaccepteerd is door de verzekeraar.

Voor kinderen kun je een aanvraag doen bij je gemeente voor een PGB, oftewel een Persoons Gebonden Budget. Per gemeente is het verschillend of ze deze afgeven of niet. Vraag er naar en ik help je graag met het invullen van de gevraagde gegevens. De prijs is hiervan anders ivm tarieven die gemeentes vooraf bepaald hebben voor de hulpaanbieders. Laat je gemeente contact opnemen met me om de mogelijkheden door te spreken.


 Tenslotte zijn er werkgevers die hun werknemers graag vooruit helpen  en ondersteunen een traject financieel soms. Zeker als je klachten werk gerelateerd zijn. Ga in gesprek met je werkgever om te zien of deze je hierin kan steunen.

Heb je nog vragen of twijfel je welke weg je het beste kunt bewandelen, stel ze gerust.


Wat verder nog belangrijk is om te weten....
De sessies vinden praktisch altijd buiten plaats. Pas je kleding daar goed op aan als je een afspraak hebt. 

Trek dichte schoenen aan.  Dit  in verband met de veiligheid.

In principe gaat de sessie altijd door. Ook als het regent of koud is. Kleed je daarop als je een afspraak hebt staan met ons.

Sessies kunnen kosteloos afgezet worden mits je 48 uur van te voren contact opneemt met me. Zeg je de geplande sessie binnen de 48 uur af ben ik genoodzaakt om 50% van de sessie in rekening te brengen.
Je ontvangt na de sessie een factuur per mail van me zodat je het bedrag kunt overmaken naar ons. 

Ervaring met paarden is geen must om de sessies in te gaan. Ik leg je bij de start van alles uit over de paarden en hun gedrag. We werken in principe naast en soms op het paard. Het is overigens niet te vergelijken met paardrijden. 


 

 

 

 

 

Lid van beroepsorganisatie BATC

De meeste foto's op deze site zijn gemaakt door  Jeroen Maas Fotografie