Actie 3 =2

Herken jijzelf of je kind in het volgende?

 Heeft iedere dag onzekerheid invloed op je leven? Of gaat je kind iedere dag onzeker de dag tegemoet? 

 Ervaar je stress als er er wat verwacht wordt van je?
 Loop je veel te piekeren? Of maakt je kind zich meer zorgen dan nodig zou zijn voor zijn of haar leeftijd?
 Heeft je puber last van faalangst?
 Merk je dat je kind veel boos is?  Of juist zich terugtrekt en minder open is? En dat dit van grote invloed is op het gezin?

 Loop jij met veel spanning rond? Of merk je dat je kind erg gespannen is en je weet niet hoe je weer in de ontspanning kunt komen?
 Grenzen aangeven en voor jezelf opkomen vindt je lastig? Of je gunt je kind dat het weerbaarder wordt?

 Merk je dat de maatregelen rondom de corona veel invloed op je gemoedstoestand hebben?
 Zorg je goed voor je omgeving en wil je alles goed doen voor de ander waardoor je jezelf vergeet? Hoe hoog leg je de lat voor jezelf? 

Over mij

Ik ben Patricia Vermeer, trotse moeder van 1 zoon en baasje van 3 honden.

 

In de jaren voordat ik mijn praktijk startte veranderde er veel voor mij op persoonlijk vlak. Met name voor en door mijn zoon kwam ik in aanraking met diverse opties op het gebied van hulpverlening. Het liep tussen ons niet goed mede doordat hij een diagnose had gekregen van hechtingsproblematiek.

De hulp die we kregen was fijn. Wat me opviel was dat de meeste hulpverleners niet vanuit hun eigen ervaringen wisten hoeveel hindernissen en uitdagingen hechtingsproblematiek geeft in het dagelijkse leven in zowel het gezin als voor de omgeving.

 

Aan de buitenkant zie en merk je bij de meeste onveilig gehechte kinderen namelijk weinig. Ze weten zich vaak goed aan te passen voor een tijdje aan de buitenwereld. Echter thuis op hun veilige plek durven ze zichzelf te zijn. En dat kan zich uiten in heel veel vormen. Een van de bekendste is het aantrekken en afstoten van de mensen die het dichtste bij staan. In ons geval, ik als moeder-zijnde. Opmerkingen als je moet consequenter zijn of breng hem maar een paar weken hier hoorde ik regelmatig voorbij komen.

 

Dit maakte dat ik mezelf ook ben gaan verdiepen in wat er wel kan. In eerste instantie door veel te gaan lezen en zoeken op internet. Zelf ben ik in therapie gegaan bij een CREF-behandelaar. Daar zat een deel van de oplossing voor de moeilijke verbinding tussen mij en mijn zoon. Het verwerken van mijn eigen pijn en onverwerkte stukken. 

 

Een vervolg hierop was dat ik na het het volgen van diverse opleidingen waaronder kindercoach en NLP coach de opleiding tot CREF-behandelaar ben gaan volgen. En nog steeds blijf ik mezelf ontwikkelen door ieder jaar minimaal 1 opleiding of training te volgen. Daarnaast blijf ik ook in beweging in mijn eigen proces bij een van mijn collega's daar ik weet hoe fijn het is om jezelf te blijven onderzoeken en beter te leren kennen.


Vanuit mijn opleidingen en zeer zeker ook als ervaringsdeskundige loop ik met jou mee op je pad. Samen kijken we naar jouw krachten en kwaliteiten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alles wat je nodig hebt en wat je zoekt al bij je hebt. Soms verstopt onder een dikke laag. Durf jij de stap te zetten naar de paarden en mij, dan zijn wij er voor je om je te begeleiden. 
Ik kijk naar als iets niet werkt voor jou naar hoe het wel kan gaan werken voor je. Hoe dan wel! 😉

Wat doen de paarden in de sessies?

Paarden zijn vluchtdieren en prooidieren. Om in staat te kunnen zijn om te overleven dienen ze al hun zintuigen te gebruiken. Ze reageren hierdoor heel makkelijk op gedrag, op je gedachten en gevoelens die je met je lichaamshouding welke je bewust en vaak onbewust laat zien. 
Je kunt je gevoel onderdrukken of proberen weg te stoppen. Echter verdwijnt je gevoel niet als je deze onderdrukt of wegstopt. Een paard merkt dit heel snel op. Op het moment dat je met een paard in contact komt zal deze vanuit nature reageren op de spanning, stress of andere onderliggende emoties die jij bij je draagt. Het paard komt of dichterbij om in contact te komen met je of gaat juist verderop staan om te voelen wat er aan de hand is. 

De paarden spiegelen je zonder dat ze een oordeel hebben over je of een mening. Ze hebben en kennen geen goed of fout. Ze leven in het NU en hebben geen verborgen agenda. 
Paarden reageren vrij direct en puur. Een andere  manier kennen ze niet. Juist door dit te doen geven ze je een snelle feedback op jouw gedrag en gedachten, oordeelloos zullen ze je je bewust maken van je eigen doen en laten.

Mede hierdoor is het zo fijn om met paarden te werken daar je heel snel een verandering in het gedrag van het paard ziet als je zelf een verandering inzet op je eigen gedachten, gedrag of emoties. Door deze te (h)erkennen bij jezelf zal dit ook zichtbaar en vooral voelbaar  worden voor het paard en zal deze dat ook aan je teruggeven door dit in zijn of haar gedrag te laten zien. 

Door het werken met de paarden, in de buitenlucht en door in beweging te zijn met je lichaam, kan ik jou en/of je kind ondersteunen met de inzet van oefeningen en gesprekken waardoor je bewustwording creëert in de dingen waar je last van hebt of waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven. Je gaat ervaren hoe je het anders kunt gaan doen waardoor het wel voor jou gaat werken....
We doen het samen!

Wat houdt de actie in?

Wat ik hoor en zie is dat er veel gebeurd met mensen en kinderen door de huidige maatregelen rondom het corona virus. 

Daarbij zitten we ook nog in het najaar waardoor de avonden langer worden en er meer mensen last hebben van een down gevoel. 

Om diegene een hart onder de riem te steken die zich herkennen in de eerder genoemde punten of ergens anders tegenaan lopen, heb ik in de maanden november en december een actie lopen. 

Je betaald voor 3 sessies  slechts 2 sessies. Ik geef je er een cadeau. 
Normaal gezien betaal je voor 3 sessies €225. Nu met de korting betaal je slechts €150. 
Doordat we nu in zo'n rare onwerkelijke wereld leven en we richting de feestmaand december gaan en er nog niet duidelijk is hoe deze zal gaan verlopen wil ik op deze manier iets bijdragen. 

Praktische informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

✔ De sessies vinden plaats in Sint-Oedenrode

✔ Neem contact met me op via het contactformulier hieronder, bel me of mail me als je wil weten of we jou kunnen ondersteunen in je hulpvraag. 
✔ We plannen dan een kennismaking die bij de prijs in begrepen zit. Dit doe ik altijd daar ik het belangrijk vind dat er een wederzijdse klik is.

✔ Wil je na de kennismaking aan de slag met de paarden en mij? Dan plannen we de 3 sessies in zodat de tijd voor jou gereserveerd staat.

✔ Zorg dat je warme kleding afgestemd op het weer aan hebt. We werken altijd buiten. Denk daarbij dat je kleding aan doet die vies mag worden. De paarden houden geen rekening met nieuwe kleding 😉
✔ Trek stevige schoenen aan voor de veiligheid.

✔ Aanbod is voor mensen die nog niet eerder sessies hebben gevolgd bij Robin's Flow Coaching.

✔ Daarbij worden de sessies voor volwassenen door verschillende zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket. 

Wat anderen zeggen over Robin's Flow Coaching

Kennismaking boeken?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

 

 

 

 

Lid van beroepsorganisatie BATC

De meeste foto's op deze site zijn gemaakt door  Jeroen Maas Fotografie